Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Diamond Elite Hotel Spa

Antalya’nın Side bölgesinde bulunan Diamond Elite Hotel&Spa, size hak ettiğiniz tatili yaşatmak için hazır! Havuzdan sahile, lezzetli yiyeceklerden eğlenceli aktivitelere, gece kulübünden fitness salonuna kadar uzanan hizmetiyle lüks ve konforun birleştiği otelimizde sizlere bir konaklamadan çok daha fazlasını sunuyoruz.
 
Side’nin etkileyici manzarasına nazır, sahile çok kısa mesafede bulunan otelimiz, sizlere tatilin en konforlu ve lüks halini yaşatacak. Otelimize attığınız ilk adımda bambaşka bir dünyaya geldiğinizi hissedeceksiniz. Çünkü Diamond Elite Hotel&Spa, kendi içerisinde bir tatil köyü, bambaşka bir yaşam alanı, adeta bir cennet…
 
Yaz tatilini doyasıya yaşayabilirsiniz.
 
Diamond Elite Hotel&Spa, sahile sadece 250 metre uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca otelimizde yer alan yetişkin ve çocuk havuzları da size doyamayacağınız bir tatil yaşatmaya hazır. Havuzlarda yer alan birbirinden eğlenceli su kaydıraklarının yanı sıra keyifli havuz oyunları, su jimnastiği gibi su sporları da ilginizi çekecektir.
 
İletişim Bilgileri :

Erhan Demir Bul. Çolaklı, 07550, Manavgat/Antalya

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :  elite.reservation@thediamondhotels.com

Web : https://www.thediamondhotels.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved