Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

La Casa Cave Kapadokya

Nevşehir, Ürgüp ve Avanos’un oluşturduğu Kapadokya üçgeninin tam ortasında, Uçhisar kasabası’nda, güneşin bekçisi Uçhisar Kaya Kütlesi’nin ayağında, tüm bölge manzarasına hakim bir oteliz. Yaklaşık 4 yıllık bir restorasyon çalışmasıyla yarısı kayaya oyulmuş, diğer yarısı Kapadokya’nın sarı renkli volkanik taşından oluşturulmuş 12 odayla 7 yıldır hizmet vermekteyiz.
 
Ayrıca yeme içme deneyimi ve sevgimizi Kapadokya ve Türk Mutfağı lezzetleriyle birleştirdiğimiz, tüm Kapadokya manzaralı Şıra Restaurant’ımıza bekleriz.
 
Avanos, Peribacaları, Göreme, Ortahisar… Nevşehir’de görmeniz gereken sayılarca doğal ve tarihi oluşum var. Gezip görerek geçirdiğiniz tatilinizde rahat bir tatil ve huzurlu bir uyku şart.  Hem konsepti hem de aile konseptine uygun otelimiz kendinizi evinizde gibi hissettirecek. Büyülü manzaranın konforlu odalarla birleşimiyle benzersiz bir tatil atmosferi yakalayacaksınız.
 
Avanos’un keşfetmeye değer doğasında, geleneksel ve tarihi güzellikleriyle dolu keyifli bir tatil dileriz.
 
İletişim Bilgileri :

Adres:Tekelli Mah. Göreme Cad. No: 87 50240 Uçhisar Ksb. / Nevşehir / Türkiye

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0850 305 46 27)

E-mail :info@lacasacave.com
 
Web    :http://www.lacasacave.com/tr/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved