Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Ağva Picolo Mondo Hotel

Yemyeşil bir doğa, eşsiz güzellikte bir nehir, masmavi bir deniz, tertemiz hava, birbirinden lezzetli balıklar... İşte Ağva'yı özetlememiz gerekse ilk aklımıza gelen sözcükler bunlar olurdu.
 
Bahar ve yaz aylarında olduğu kadar artık kışın da şehrin gürültüsünden kaçmak ve huzur içinde bir tatil geçirmek isteyen kişilerin bir numaralı tercihi konumuna gelmiş, resmi kayıtlarda Yeşilçay olarak geçse de hala Ağva olarak bilinen bu eşsiz belde İstanbul'a 97 km uzaklıkta... İstanbul'un kuzeydoğusunda ve Karadeniz kıyısında yer alan Ağva, huzurlu hafta sonu kaçamakları için ideal bir belde...
 
İzmit'in Çal Tepesi'nden doğup gelen Göksu ve Yeşilçay dereleri arasındaki deltaya kurulan bu şirin beldenin belki de en çekici yanı bu derelerin yemyeşil kıyıları. Oteller ve restoranlar buralara kurulmuş, yörenin tüm aktiviteleri bu kıyılarda gerçekleştiriliyor.
 
Eşsiz tabitatıyla keşfedilmeye hazır Ağva'da, yaz kış su sporları (dere kıyısında kano, deniz bisikleti) kış aylarında fitness, doğası itibariyle trekking ve avcılık yapabilirsiniz. Ormanda yürüyüş, koşu, bisiklet, kamping gibi aktiviteler için son derece uygun olan Ağva, yazın Karadeniz'in hırçın sularında serinlemek isteyenler için de ideal. Kaplumbağa, ceylan, kurt, çakal, yaban domuzu, tilki, sincap, birçok kuş türü özellikle yalı çapkını barındıran Ağva avlanmaya da çok uygun. Temiz havayı buram buram solumak, romatizmal hastalıklara iyi geldiği söylenen şifalı kumsalında yürümek, dere kıyısındaki restoranlarda lezzetli balıkları tatmak da Ağva'nın keyfine varırken ihmal etmemeniz gerekenler..
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Nehirboyu Cad. No: 11 Ağva Şile İSTANBUL

E-mail: info@piccolomondohotel.com

Web   : http://piccolomondohotel.com/

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved