Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Royal Uzungöl Hotel & Spa

Doğanın, tüm ihtişamını ve güzelliklerini cömertçe sergilediği, yeşilin tüm tonlarının insan ruhunda huzura dönüştüğü, doğa cenneti Uzun göl beldesinde hizmet veren Otelimiz, aynı güzellik ve ihtişama uygun olarak inşa edilmiştir. Doğa ve mimari bütünlük sağlayabilmek, beraberinde mükemmelliği yakalayabilmek için hiçbir şeyden kaçınılmamış, bu amaçla üstün çaba gösterilmiştir. Konukların tüm beklentileri en ince ayrıntısı ile düşünülmüş, kaldıkları süre içerisinde unutulmaz anlar yaşayabilmeleri imkânı sağlanmıştır.
 
Otelimiz, Doğu Karadeniz ahşap mimarisine uygun olarak düzenlenmiştir. Ahşabın beğenilen güzelliği, yöre ahşap ustalarının göz nuru ile birleşerek sanatsal bir değer ortaya çıkmıştır. Otelin tamamında, alanına uygun olarak dış ve iç mekân ahşapları, sanatsal değerler katılarak özenle işlenmiştir.. Tamamı birbirinden güzel ve özellikli malzemeler kullanılarak, misafir rahatlığı için tüm konforun düşünüldüğü 57 odadan oluşan Otelimiz, göl’e 600 metre uzaklıkta bulunmaktadır. Şehrin gürültüsünden uzak, sessiz, dağlara doğru uzanan yemyeşil ormanların eteklerinde, sanki onunla bütünleşmişçesine ihtişamlı bir görüntü sergilemektedir.

İletişim Bilgileri:

Adres: Uzungol Mah. Serçe Sok. No:91 Caykara / Trabzon

E-Mail : info@royaluzungol.com

Web   :  www.royaluzungol.com

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved