Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Ağva Nehir Evi Butik Otel

''İki Nehir arasındaki cennete Hoşgeldiniz!''

Biz Ağva Nehir Evi Butik Otel olarak bu cennetin en güzel köşesindeyiz. Sabahları cıvıl cıvıl kuş sesleri eşliğinde güne uyanırız. Zengin, doğal ve en lezzetli ürünlerden oluşan serpme kahvaltı eşliğinde Göksu nehrinin keyfini doyasıya yaşarız. Sizlerde şehrin gürültüsünden biraz olsun uzaklaşıp yenilenmeye ne dersiniz?

Ağva otelleri arasında Göksu nehrine en yakın otel yapılarından biriyiz. 2016 yılında siz değerli konuklarımıza kapılarımızı açtık. Butik otelimizde toplam 9 odamız bulunmaktadır. Nehire sadece 12 metre mesafedeki ana binamız ve bungalow dairemizle misafirlerimize muhteşem nehir manzarası sunmaktayız. Nehir manzarasının yanı sıra Jakuzili veya Şömineli özel oda ayrıcalıklarıyla unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Misafirlerimiz, her sabah özenle hazırlamış olduğumuz serpme kahvaltımızı hava şartlarına göre ister özel iskelemizde ister kapalı kahvaltı salonumuzda alabilirler. Gün içerisinde su bisikletleri ile nehir gezintisi veya kısa bir doğa yürüşüyü yapabilirsiniz. Ayrıca konaklayan misafirlerimiz kara bisikletlerimizi ücretsiz olarak kullanabilirler. 

İletişim Bilgileri :

Yakuplu cad. No:228 Ağva Şile İSTANBUL

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

Web: info@agvanehirevi.com

 E-mail: www.agvanehirevi.com  

 

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved